Vés al contingut

INFORMACIÓ SERVEI COMARCAL DE JOVENTUD

Des del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès us volem informar d’aquests tallers per a joves que es realitzaran a l’Espai Jove Kesse. Iniciativa de l’Oficina Jove del Tarragonès (gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat i el Consell Comarcal del Tarragonès)

Els tallers son gratuïts i presencials, la finalitat és donar suport a la cerca de feina del jovent entre 16 i 35 anys.

LA PROGRAMACIÓ D’OCTUBRE:

  • Scape Room Laboral” el 7 d’octubre, de 9  a14h, en el que la gent jove podrà posar en pràctica les habilitats que es valoren més en els processos de selecció grupal, i és impartit per la Fundació Pere Tarrès. Ofert i finançat per la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Generalitat de Catalunya.
  • “Construint el meu camí” el dijous 21 d’octubre de 17.30 a 19.30h. A càrrec de Mercè Gil-Pérez que impartirà un taller d’autoconeixement i anàlisi de la situació actual personal i professional i projecte de futur per tal de planificar accions a curt, mitjà i llarg termini.
  • “Aprèn a dissenyar el teu currículum amb el CANVA!” dijous 28 d’octubre de 17 a 18.30h, impartit per professionals del servei de treball de l’Oficina Jove Tarragonès.

Com a novetat destacar “l’Aula de recerca de feina” que es farà els dimarts del 19 d’octubre al 21 de desembre de 17.30 a 19h a càrrec del serveis de treball i la referent d’ocupació juvenil de l’Oficina Jove del Tarragonès. Amb aquesta iniciativa s’ofereix espai, eines, mitjans i suport tècnic per trobar els canals de recerca més fructífers per aconseguir oportunitats laborals.

Les persones interessades poden demanar més informació sobre la inscripció a l’Oficina Jove, de dimarts a dijous de 9 a 14h i dimarts i dijous també de 16.30 a 19h. Divendres de 9 a 13h. Tel. 977251873 o a tarragones@oficinajove.cat