Vés al contingut

DEPARTAMENT DE TREBALL DE LA GENERALITAT INICIATIVA PER CEL.LEBRAR EL DIA DE L’EMPRESA EL 27 DE JUNY CONSITENT EN LA SELECCIÓ DE LA MILLOR EMPRESA

Us informem que el Departament d’Empresa i Treball ha llançat una iniciativa per a celebrar el Dia de l’Empresa que s’ha declarat el 27 de juny, consistent en la selecció de la millor empresa en base a una sèrie de criteris https://empresa.gencat.cat/ca/treb_actualitat/especials/dia-empresa/

Serà la ciutadania qui, amb un procés participatiu, triarà l’Empresa de l’any, reconeixement que entregaran en acte solemne el M. Hble. Sr. Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya i el M. Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Ja s’ha obert el període de presentació de candidatures i romandrà obert fins el dia 27 d’abril.