Vés al contingut

CONSELL ESPORTIU DEL TARRAGONÈS CONVOCATORIA PREMIS AVRIGA 2022

Per aquesta convocatòria, s’han contemplat 11 diferents categories, més el premi especial Fvscvs del CET i, com és habitual, l’apartat de distincions directes a proposta dels diferents ajuntaments de la comarca.

Les propostes de les candidatures als premis podran ser presentades a iniciativa de persones, d’escoles, de les associacions de mares i pares, de les associacions esportives, dels ajuntaments del Tarragonès i de qualsevol altra institució o entitat vinculada als programes desenvolupats pel Consell Esportiu i/o a l’esport de base en general, ja siguin d’àmbit escolar, d’àmbit federatiu o d’esport per a tothom i en el lleure.

La data de presentació de candidatures finalitza el divendres 8 de juliol i la data prevista per fer l’acte de lliurament dels Premis i de la Beca Avriga Fvscvs és el divendres 7 d’octubre al Centre Cultural del Morell.

Les propostes han de presentar-se en format virtual al següent enllaç  https://forms.gle/71viRTVdnJEccWhj9. Caldrà indicar al mateix formulari els mèrits que reuneixen els candidats d’acord amb aquestes bases, acompanyada imprescindiblement de la fotografia de la candidatura en format digital.

Teniu també a la vostra disposició tota la informació dels presents Premis i de les edicions anteriors al següent enllaç de la nostra WEB: Premis Avriga Fvscvs – Consell Esportiu del Tarragonès (cetarragones.cat)