Vés al contingut

FIRA TASTERA – DIVENDRES 02 DE JUNY DE 17.00H A 18.30H A LA PLAÇA MAJOR “JUGANT APRENEM EL MÓN”

La Fira de Jocs del Tarragonès torna de nou aquest any amb moltes novetats i amb l’objectiu de ser la cloenda de les activitats grupals amb infants, adolescents i les seves famílies  dels serveis d’intervenció socioeducativa del Tarragonès. El TASTA (Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès) i els CENTRES OBERTS formen part del Servei Itinerant d’Intervenció Socioeducativa que realitza activitats socioeducatives dirigides a infants de 3 a 15 anys i les seves famílies de de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès en cooperació amb els municipis de la comarca a través del Contracte Programa del Departament de Drets Socials i el suport de la Diputació de Tarragona. Aquesta edició és encara més llarga i s’hi incorporen els 4 municipis que compten amb el servei d’intervenció socioeducativa d’atenció diürna en els seus Centres Oberts, Aquesta edició seran 13 les fires que se celebraran durant una dotzena de dies correlatius entre el  29 de maig i  el 14 de juny.

La Fira Tastera té un seguit de característiques que li atorguen una identitat específica:

  • L’organitzen els propis infants del TASTA i dels Centres Oberts d’aquests municipis on es desenvolupa el servei amb el suport dels seu Equips d’Educadors/es. És, per tant, una activitat inclusiva on els nostres infants són el protagonistes i aporten una activitat lúdica comunitària per a que en gaudeixin tots els infants i famílies del seu poble.
  • És una Fira itinerant responent a la realitat comarcal que disposa d’elements comuns d’animació però que s’adapta a les característiques de cada municipi. Cada Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès cooperen en la logística de les infraestructures necessàries.
  • És treballen dos valors fonamentals. El seu lema: “Jugant aprenem el món” posa de relleu el joc com a necessitat de l’infant per a desenvolupar-se i el seu valor com a recurs educatiu. Els ingredients bàsics del joc són la imaginació, les ganes passar-ho bé i de compartir experiències socialitzant amb altres. No calen bens de consum per a jugar, i la Fira Tastera i dels Centres Oberts apostem per construir activament els nostres jocs des del reciclatge de materials i la sostenibilitat.

La Fira Tastera i del Centres oberts us convida a totes les famílies. Compartiu una tarda amb el TASTA o amb el Centre Obert. Jugarem, ballarem, berenarem i passarem una tarda d’allò més bé. Ah i gaudirem d’alguna sorpresa que estem preparant. Us esperem!

Dilluns 29 de Maig CREIXELL
Dimarts 30 de Maig VILALLONGA DEL CAMP
Dimecres 31 de Maig EL MORELL
Dijous 1 de juny LA POBLA DE MAFUMET
Divendres 2 de juny LA RIERA DE GAIÀ
Divendres 2 de juny CONSTANTI
Dilluns 5 de juny EL CATLLAR
Dimarts 6 de juny LA POBLA DE MONTORNÈS
Dimecres 7 de juny ELS PALLARESOS
Dijous 8 de juny RODA DE BERÀ
Dilluns 12 de juny ALTAFULLA
Dimarts 13 de juny TORREDEMBARRA
Divendres 14 de juny LA CANONJA