Vés al contingut

AVÍS: TALL DE TRÀNSIT AL TRAM DE CARRETERA T-202 ENTRE LA NOU DE GAIÀ i LA RIERA DE GAIÀ EN HORARI DE 8.00h a 18.00h

Des del  Servei Territorial de Carreteres de Tarragona, es comunica que del 27 al 30 de novembre es durà a terme el tall de trànsit al tram de carretera T-202 entre La Nou de Gaià i La Riera de Gaià en horari de 8 h a 18 h de cara a dur a terme la millora del ferm d’aquest tram.

S’adjunta plànol amb els desviaments del trànsit per l’itinerari alternatiu que quedarà senyalitzat per les carreteres T-211, T-210, N-340 i T-214, per La Pobla de Montornès.

Envers al transport escolar de l’Institut d’Altafulla afectarà a les rutes 19: els horaris de recollida dels alumnes serà el mateix, però a la tarda els alumnes de les RUTES 19.1 (Altafulla-Salomó) i 19.3 (Altafulla-Vespella de Gaià) arribaran 25’ més tard al seu destí.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.